Planet Pure edustaa:

*ekologisuutta *sosiaalista oikeudenmukaisuutta, *luonnollisia ainesosia *uusiutuvia raaka-aineita, *korkeaa laatua *reilua tuotantoa, *reilua kauppaa *eläinkokeettomuutta ja *GMO-vastaisuutta.
Yritys tukee avokätisesti monenlaisia kansainvälisiä sosiaalisia projekteja ja ympäristönsuojeluhankkeita. Mahdollisimman moni työvaihe suoritetaan käsin ja minimaalisella koneellisella avulla.

Itävallan johtavan luomusertifiointitahon eli Austria Bio Garantien sertifioimien Planet Pure -pesuaineiden teho perustuu pesupähkinöiden ja rohtosuopayrtin saponiineihin. Saponiineilla on luonnostaan tehokkaita peseviä ja rasvaa pilkkovia ominaisuuksia. Planet Puren pyykin- ja astianpesuaineet pesevät vaatteet ja astiat puhtaaksi ilman haitallisia kemikaaleja samalla ympäristöä ja ihoa säästäen. Tuotteet ovat 100 % luomuja ja biohajovia – hajoavat luonnossa jopa yhdessä viikossa! Ne ovat myös dermatologisesti testattuja, eläinkokeettomia, vegaanisia ja sisältävät vain aitoja yrtti- ja kasviuutteita eivätkä lainkaan keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Pakkaukset on valmistettu maatuvasta sokeriruokopohjaisesta biomuovista.

Yhteensä:
    Kassalle
    (0)