ECOVER - Pesuaineet

ECOVER ECOVER-pesuaineet

Kertoisimme toki mielellämme kaiken mahtavista pesuaineistamme, ympäristötodistuksistamme ja kasvipohjaisista ainesosista, mutta ne kertovat vain meistä. Olemme valmistaneet tehokkaita, hellävaraisesti puhdistavia tuotteita yli 30 vuotta sinun, perheesi ja maailman hyväksi.

Hellävarainen puhdistaminen

Hellävarainen puhdistaminen on tärkeää kodille ja perheelle, pesitpä lakanoita, lattioita, käsiäsi tai astioita. Tuotteemme eivät sisällä haitallisia kemikaaleja.

Ympäristöstä puheen ollen, tuotteemme on valmistettu luonnollisista, ympäristöä säästävistä kasvipohjaisista ainesosista, ja teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että haitallisia jäämiä on entistä vähemmän, että niiden biohajoavuus on entistäkin nopeampi ja niiden vaikutus vesiorganismeihin pienempi. Mikä vielä tärkeämpää, kehitämme tuotteitamme hyödyntämällä  uusiutumisen tiedettä niin ainesosissa, kehittämisessä kuin käytössä.

Tehokas puhdistaminen

Tiedämme, että välität niin ympäristöstä kuin kodistasi, mutta haluamme, että saat pyykistäsi varmasti puhdasta ja astioistasi kirkkaita. Siksi kiinnitämme tuotteiden kehittämisessä yhtä paljon huomiota tehokkaisiin tuloksiin. Tarkoituksena on löytää se täydellinen tasapaino vihreän ja puhtaan välillä.

Kestävä planeetta

Toimme markkinoille ensimmäisen fosfaatittoman pyykinpesujauheen, asensimme tehtaisiimme energiaa säästävät vihreät katot ja teimme raa'asta sokeriruo'osta upeaa pakkausmuovia. Kaikilla pienillä edistysaskelilla on merkitystä maailmamme suojelussa. Olemme myös tarjonneet teknologiaamme alan kilpailijoille, koska voimme saavuttaa enemmän yhteistyöllä. Jakaminen ei häiritse meitä.

Terveellinen elämäntapa

Tiedämme, että välität maailmasta, jossa elät, mutta myös omasta ja perheesi hyvinvoinnista. Haluamme auttaa sinua ylläpitämään terveellistä elämäntapaa valmistamalla tuotteita, jotka ovat entistä turvallisempia sinulle. Pesitpä lakanoita, lattioita, käsiäsi tai astioita, tuotteemme eivät sisällä haitallisia kemikaaleja.

Yhteensä:
    Kassalle
    (0)
    Lisätty ostoskoriin